Taupo

Hoi luitjes,

Gisteren een lange rijdag gehad. 's-Ochtends vanuit Coromandel naar het zuiden afgezakt. Zeer bochtige wegen en heuvel op en af, maar verschikkelijk mooi qua natuur. Lekker koers gezet naar Rotorua, maar daar pas na 20.00 aangekomen. Onderweg nog verschillende keren wat dingen bekeken en regelmatig eruit voor een bak koffie. Uiteindelijk in Rotorua nog een Irish Pub bezocht (helaas alleen koffie want Yoda moest ook nog mee) en heerlijk gegeten bij de lokale Thai.

Het begon al wat donker te worden, en dan valt het niet mee om de bordjes van de campings te vinden. Uiteindelijk toch gelukt al heeft het wat struif gekost.

Vanochtend uiteraard er weer vroeg uit en op weg gegaan naar de diverse gijsers en de borrelende aardkloot. Mooi om te zien, maar het stinkt wel een beetje. Daarna ook nog met eenskyride de berg op gegaan om van het uitzicht over Rotorua te genieten. Boven met een soort skelter de berg weer gedeeltelijk afgeroetst om vervolgens per kaberbaantje weer opwaarts te gaan. Tijd voor een bakkie Douwe Egbers.

Op het moment ben ik in Taupo. Dadelijk nog even langs de bakker om wat brood te halen en ergens wat te drinken scoren.

Het blijft trouwens grappig om telkens de kortingskaart te showen. Zowel bij de kabelbaan als bij de geisers wat de entree voor mij FOC! Als ik niet uikijk ga ik straks nog geld over houden.... Zouden ze de kaart ook accepteren bij de benzinestations??

Geen idee, waar ik vannacht ga slapen. Maar even kijken wat ik onderweg nog tegen kom.

Groetjes, Ad

Jan Roche

Hallo Ad
Wat heb je toch haast , nauwelijks daar en je bent al bijna in Wellington nog zo,n paar dagen en je kunt
volgende week alweer in het 4e voetballen.
Rustig aan de bronstijd is voorbij dus een tandje lager.
Ik heb je niet horen vertellen van de Maori die zitten voornamelijk rond rotorua en taupo en geven daar mooie shows en verhalen over hun cultuur.
ok moi!! toch maar liever een Guinness!! Ok lekker!!!
wij gaan nu FF naar SCMH punten pakken .
Groeten van ons.

odette en hans verhees

hallo Ad
Leuk dat je het na je zin hebt en dat je goed bent aangekomen
Je moeder zal ook wel een bericht schrijven als ze hier is
We hopen dat de koffie daar ook goed smaakt
groetjes odette en hans