Sydney
Hoi luitjes,
Even een kort berichtje vanuit Down Under. Afgelopen maandagavond stond Denise me al op te wachten op de luchthaven van Sydney. Ik was snel van de luchthaven en had geen problemen met de hageslag en drop die ik had meegeomen. Ik had dit al ingevuld op mijn formulier dat ik heb moeten invullen in het vliegtuig.
Vanaf de airport was het zo'n 25 minuten rijden naar haar huis. Gelegen in een buitenwijk van Sydney. Ze huurt een kamer het huis van Michelle. Ik kan begrijpen waarom, als ik kijk naar de prijzen van woningen. Klagen wij al dat het duur is in Nederland, maar hier is het nog erger. Voor een kleine woning in een buitenwijk betaal je hier al snel zo'n $ 500.000. Omgerekend in Euro's zo'n370.000. En dan heb je echt een heel klein huisje. Laat staan de prijzen in het centrum van de stad!
De eerste dag zijn we naar het centrum gegaan en hebben een wandeling gemaakt door de botanische tuinen bij het Opera Houyse. Lekker op het terras een bakkie gedaan en aan het einde van de middag terug naar huis. Thuis wat eten laten komen van de locale Thai.
Op woensdag zijn we voor een paar dagen zo´n 200 kilometer afgezakt aan de kust. Denise had hier een woning gereserveerd voor 2 nachten. Het was een mooie woning met een 3/tal slaapkamers, mooie keuken en aparte huiskamer met tv. Dit was wel een beetje lastig gemaakt. Je moet van deze huiskamer naar buiten over het terras naar de andere woonkamer zonder tv!
We hebben onze bagage snel achter gelaten in de woning en hebben onze zwemspullen aangedaan en naar het strand gegaan. Prachtig wit strand en slechts weinig mensen aanwezig. Het water was een beetje frisjes, maar als je er even in bent, heerlijk.
De 2e dag was het een beetje bewolkt en slechts een 19C. Te koud om een duik te nemen. We zijn met de auto de omgeving gaan bekijken. Prachtige stranden met niemand te bekennen. Onderweg een paar keer gestopt voor een bakkie koffie en een lunch. ´s-Avonds zelf wat eten gemaakt in de keuken en een dvd-tje gekeken. Op vrijdag moesten we al om 10.00 uit de woning zijn. Gelukkig hadden we niet veel bij en waren we dus snel klaar. Onderweg naar huis zijn we nog even bij Denise haar ouders langs geweest. Leuke mensen. We hebben daar een broodje mee kunnen eten en zijn rond 4 uur terug naar Sydney gereden, zodat we voor de files thuis zouden zijn. 's-Avonds zijn we gaan eten met enkele Yoga-vrineden bij een Vietnamees restaurant.
Vanochtend hebben we heerlijk uitgeslapen en zijn 's-middags naar Bronte Beach gegaan. Helaas was het weer niet zo goed om te gaan zwemmen. Vanavond gaan we uit eten met vrienden en wellicht een borrel doen in een locale pub. Van deze vrienden ken ik alleen Sandra. Zij was destijds met Denise op vakantie in Peru en haar heb ik 2 jaar geleden ook weer gezien toen ik effe op de koffie ben gegaan vanuit Nieuw Zeeland.
Groetjes en tot over enkele dagen
Ha die ad en denise ,
Wat is het daar mooi overal. Denise zal wel denken dat ze bijna op het einde van de wereld is beland als ze straks in d'n boskant is. Maar tja de vresselse bossen zijn ok skon , met zon modderpoel erbij.
groet rian
Hey Ad,
Het is daar denk ik wel om vol te houden! Aan die enkele foto te zien, een mooie omgeving!
Nou, ik zal je even doorgeven wat "onze jongens (en meid)" gedaan hebben tegen Gemert: 4-4,
waarvan Gemert dan ook nog een eigen goal gemaakt heeft.
Ik denk dat ze o.a. jouw leiding misten, ze waren overigens ook bijna allemaal een beetje mak! ( en sommigen hadden de avond ervoor nog een feestje gehad, misschien ook een nadeel?!)
Maar goed, de volgende keer maar weer beter.
Geniet nog van je verblijf daar en de groeten uit Olland.
Bea, Mari en Martijn
Heey Ad het is daar prachtig in down under als je de foto's bekijkt. Wij zijn al op engelse les voor ODD want daar wordt na 11 uur vooral engels gesproken deze editie, zoals beloofd( ollands engels denk ik). Verder nog een hele fijne vakantie samen met Denise en maak er wat moois van. Groetjes uit het warme Olland.
hoi ad
we heben 4-4 gespeelt.
en ik was kieper.
hep je het leuk.
stuur me een mail.
van Jelle.
ge kunt gerust nog effe blijven
twente-psv 2-0!!
Hoi Ad & Denise
Het is Maandagmorgen 10.00 uu als ik aan de koffie zit
en even met jou de zondag sportdag wil doornemen.
Het 4e heeft met 1-0 verloren tegen jou dorpsgenoten van boskant( weinig voetbal gezien)
Het eerste elftal heeft met 5 2 weer eens gewonnen
van GVV,. Trainer Maarten van Stiphout is niet meer in Olland aanwezig en Martien Hagelaars en naamgenoot
Jhonny nemen de honeurs nu tijdelijk waar 2e en 3e elftal stevenen recht op een kampioensschap af. dus dat is het sport nieuws uit Olland.
Nu even over jou avontuur. Ik zag een mooie foto van een walibi maar wanneer komt er een foto van jou walibi´tje het gaat je goed daar lees ik dus geniet maar en wij volgen je wel vanaf hier
Groet Jan
Hallo Ad en Denise,
Wat een reis, al die uren in het vliegtuig, maar je moet er wat voor over hebben. (p.s. Huub heeft ook verschillende ooms, tantes,neven en nichten wonen in Australië) Geniet van jullie vakantie en we volgen jullie in de verhalen.
Groetjes Jeanette
Hallo Ad
Even wat sporthuishoudelijke berichten.!!
Het 4e Elftal heeft de inhaal wedstrijd tegen VCO-
je weet wel de boertjes uit zeeland - uden met 0-4 verslagen, het eerste elftal is gisteren(donderdag)
naar Haren bij Oss geweest en hebben daar 1-1 gespeeld. met vele mankementen
5 of 6 gebleseerde dus dat schiet niet op.
Als je nou wat meer gaat trainen kun nog de laatste wedstrijden meedoen met het eerste .
Geniet maar van de laatste vacantie dagen met Denise
en tot volgende week. (We moeten ook nog naar ome JOS HAGELAARS want die wordt op 26 april 50jaar
dus neem maar een walabietje mee als cado!!)