Kuala Lumpur
Het begin van weer een mooie reis is gemaakt. Ben net aangekomen na een vlucht van zo'n 11 uur in Maleisië. Zit inmiddels aan een heerlijke bak Starbucks koffie en heb net al even geskyped met ons ma. Was de eerste keer en alles lukte wonderwel. De verbinding was niet optimaal maar toch leuk.
Mijn schatje heb ik ook al een smsje gestuurd en die lag nog lekker op één oor.
Ben half weg nu en heb dus nog een flinke zit voor de boeg. Maar zal nog wel enkele uren gaan slapen onderweg en een filmpje meepakken en ben dus in no-time in Sydney (hoop ik).
Na zo'n nachtje overslaan in Boedapest (geweldige wedstrijd van onze jongens en heerlijke sfeer op de terrassen), voorafgaand aan deze vlucht, ben ik nog vrij fit
Heb net ook even gekeken op internet naar de uitslagen en zag dat ze me bij het vierde niet hebben gemist. Een mooie 0-2 overwinning. Zou de keeper ditmaal gewoon in zijn goal zijn bliven staan en niet als een dolle achter Jan Witlox zijn aangelopen??
zal van de week jullie op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Kangaroe country!
Ad
veul plezier
groeten uit oland
je zal wel blij zijn als je weer met je benen op de grond staat .je heb de laatste dagen veel in de lucht gehangen veel plezier en de groeten uit rooi
Hey Adje,
Veel plezier daar in Down Under!
En say HI to Skippy ;-)
Greetz uit Nuland
Hallo Ad
Goed aangekomen in Maleisie hoor ik
Nou in Olland heb je niks gemist Ollandia 1 moest tegen de koploper DVG nou dat was een sof
Als makke lammetjes hebben ze zich naar de slachtbank laten leiden . er zat totaal geen spirit in
en zodoende verloren met 3-0 watjes dat zijn het !!!!
Doe ze daar de groeten in Down-under van jan met de snor .Groeten
He, Adje,
Leuk weer iets van je te horen. Word weer eens tijd bij te praten als je terug bent. Die borrel staat, maar nu eerst lekker genieten "I come from the land down under". Greetz from the PSV team. Leon van Mien
Gij hangt de laatste dagen meer in de lucht dan op de grond. Wa waar ut skon in Boedapest we hebbe veul plezier gehad, misschien in Australie - Holland iets??
Doe je schatje de groeten van ons en maak er een mooie tijd van daar. Groetjes uit Boeda uuh ik bedoel Olland.
heb je genoten de laatste dagen
de oude buurjongen wil jou mailen
Beste "oude buurjongen",
Uit het oog wil niet zeggen uit het hart.
Geniet van de mooie en fijne dagen daar.
Ik blijf je volgen!
Groeten,
van de andere "oude buurjongen",
Twan van der Linden
Geniet en van daar aan de andere kant.
Groetjes, Mien