Koh Phi Phi
Het zijn alweer zo'n beetje de laatste dagen in Thailand. Van de week zijn we aangekomen in Phuket. Denise stond me op de luchthaven van Bangkok al op te wachten. Ze was enkele dagen eerder al vanuit Sydney aangekomen.
Het hotel in Phuket was heerlijk gelegen, niet al te ver wandelen van het strand en het centrum. De dag van aankomst hebben we niet veel meer gedaan dan een klein beetje rond gewandeld en wat gegeten en gedronken. Ook de 2e dag lekker rustig aan. 's-ochtends naar het strand en 's-middags lekker op het terras gezeten onder het genot van een heerlijke pot Guinness. Jazeker, in Thailand hebben ze weer Ierse pubs! Inmiddels zitten we op Koh Phi Phi. Vanuit Phuket is dit eilandje'binnen 3 uur per ferry te bereiken. Het hotel (Zeavola)waar we verblijven is werkelijk prachtig. Direct aan het strand gelegenen de bungalows hebbeneen mooie patio waar je kunt gaan liggen, ruime slaapkamer en binnen- en buiten douche.
Vandaag hebben we een hele dag excursie gehad. Na het ontbijt zijn we per longtailboot gaan varen. Onderweg konden we stoppen waar we wilde om te gaan snorkelen. Zeer helder water met veel vissen en koraal. Voor de lunch hebben we de dag ervoor al kunnen kiezen en deze is ook meegenomen op de boot. Ook een grote koelbox met witte wijn, bier en fris is volledig voor ons. Bij terugkomst kregen we een 60 minuten durende massage. HEERLIJK. Als ik toch moet scouten in het buiteland, dan deze Thaise voor het 4e elftal. Er zal geen zondag meer zijn dat we met 10 man het veld in moeten. Met een candlelight diner op het strand is deze dag net geeindigd. Hoe romantisch zou ik zeggen!
Straks op tijd ons bed in, want morgenvroeg vertrekt de boot alweer naar Phuket om 07.00 uur en vertrekken we per vliegtuig weer naar Bangkok rond 14.00 uur.
Foto's volgen nog
Ad
Jaja....romantiek ten top!
Die Sydney, die Sydney.......!!
Wij zouden zeggen: geniet ervan jong :-)
Groetjes
Natasja
Korte mededeling:
We wachten op foto's en kijken of Denise door de
Ballotagecommissie van de Rosse komt.
Goei werk hi tijd nodig!!
Hallo Ad,
Leuk je verhalen steeds te lezen, én te vernemen dat je verder reist met ene Denise.
Wij wensen jullie een goede reis door Bang-kok.